Error message

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? në include_once() (rreshti 1387 i /home/crlds/public_html/includes/bootstrap.inc).

Qendra do të organizoj seminarin me temë: Nxitja e AFP-efektive / AE / LLL

Qendra do të organizoj seminarin me temë: Nxitja e AFP-efektive / AE / LLL , qasje kjo, që synon punësimin në projektet e investimeve strategjike.

Reflektime mbi rolin e një AERZH-je dhe kontributin e tyre në gjenerimin e punësimit. Seminari do të zhvillohet në datat 12-13 mars në Hotel "Mondial".

Investitorët zgjedhin vendndodhjen e biznesit të tyre bazuar në axhendën e tyre individuale të zhvillimit te ndërmarrjes. Disponueshmëria e fuqisë punëtore të përshtatshme të mjaftueshme si në numër dhe cilësi në kohën e duhur luan një rol të rëndësishëm në procesin e vendimmarrjes.

Nga ana tjetër, administratorët e shërbimeve publike dhe aktorëve të tjerë të përfshirë në zhvillimin ekonomik duhet të kuptojn sipërmarrjen e investitorëve në mënyrë që ajo të jetë në gjendje për të mbështetur identifikimin e strategjive të duhura për të përputhur kërkesën në zhvillim për fuqinë punëtore të veçantë në rajonin e tyre.

Prandaj seminari 2-ditor synon të forcojë kompetencat analitike të pjesëmarrësve dhe për të trajnuar aftësitë e tyre për të avokuar qasjet efektive mësimore VET-Adult- Edukimi-gjatë gjithë jetës për të nxitur punësimin në kontekstin e një strategjie më të gjerë të zhvillimit të burimeve njerëzore, duke pasur parasysh rrethanat në një vend specifik.

Seminari do të zhvillohet nga Trajneri ndërkombëtar Manfred Ziewers.