Error message

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? në include_once() (rreshti 1387 i /home/crlds/public_html/includes/bootstrap.inc).

Njoftim

Sot më 11/02/2016 u nënshkrua në Tiranë, në ambjentet e CRLDS, Marrëveshja e Bashkëpunimit, midis EIPASS dhe CRLDS. Marrëveshja u firmos respektivishtë për EIPASS nga Znj. Anila Gusho dhe për CRLDS Albania nga Znj. Luiza Hoxhaj. Në këtë mënyrë CRLDS Albania i bashkangjitet sipërmarrjes inovatore të EIPASS në udhëtimin e bukur drejt inovacionit dhe përhapjes së kulturës dixhitale, proces ky i cili ndodhet në qendër të "Strategjisë EUROPA 2020" si dhe të "Axhendës Kombëtare Dixhitale". Ofrimi i certifikatave Eipass, në vijim edhe nga CRLDS, është një pasaportë e sigurt , e cila i mundëson cdokujt të jetë pjesë integrale e zhvillimeve inteligjente.