Error message

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? në include_once() (rreshti 1387 i /home/crlds/public_html/includes/bootstrap.inc).

Ditet e Saint George

Është një kënaqësi e madhe për ne të njoftojmë se projekti i quajtur "Angazhimi Demokratike dhe Pjesëmarrja Qytetare", i financuar nga Komisioni Evropian, në kuadër të programit: Europa për Qytetarët ka fituar miratimin.

Siç tashmë është parashikuar në programin e aktiviteteve të projektit ngjarja e parë do të jetë "Festivali Saint George Days", që do të zhvillohet midis datave 22-24 prill në qytetin Sain George në Rumani, ku do të ketë ngjarje të ndryshme kulturore, artistike, panaire artizanale si dhe Kopshti Kulturor. Programi do të përfshijë prezantime nga interpretues kombëtare dhe ndërkombëtare. Ngjarja e ditëve të Shën Gjergjit do të jetë një festë e komunitetit.

Si një partner i projektit, qendra jonë do të marrin pjesë në këtë ngjarje me një delegacion prej 3 anëtarësh. Më 22 prill, me pjesëmarrjen e të gjitha qyteteve partnere, do të organizohet një konferencë, ku kultura do të jetë tema kryesore.

Të gjithë partnerët janë të ftuar që të kenë një paraqitje të shkurtër në lidhje me strategjinë kulturor të qyteteve partnere. Në të njëjtën ditë do të jetë hapja e një ekspozite të veçantë, ku delegatët e qyteteve partnere apo organizatat partnere do të prezantojnë kostumet tradicionale, të cilat janë karakteristike për rajonin e tyre. Ekspozita do të zgjasë deri në ditën e fundit të 24 Festival, prill.