Error message

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? në include_once() (rreshti 1387 i /home/crlds/public_html/includes/bootstrap.inc).

Seminar: "Mbështetja e zhvillimit ekonomik rajonal dhe lokal në Shqipëri nëpërmjet turizmit dhe trashëgimisë kulturore",

Si pjesë e Forumit të 3-të për Zhvillimin Rajonal dhe Lokal Ekonomik - FoRLEd 2018, organizuar nga Qendra për Studime të Politikave Evropiane për Zhvillimin Rajonal dhe Lokal (CRLDS Albania) në bashkëpunim me Akademinë Evropiane të Rajoneve (EAR-AER, Bruksel), Bashkia e Beratit dhe aktorë të tjerë të Qarkut të Beratit, punëtoria do të mbahet në Berat më 25 tetor nga ora 10:00 deri në ora 13:00.

Folësit kryesorë:

Louis Delcart, ligjërues dhe këshilltar në vizitë Bruksel Akademia Diplomatike (Universiteti i Lirë i Brukselit), Anëtar Bordi i Akademisë Evropiane të Rajoneve, do të prezantojë "Iniciativat Turistike Ngritëse me qëllim të rritjes së zhvillimit rajonal"

Luiza Hoxhaj, Drejtore Ekzekutive e CRLDS Albania dhe Përfaqësuesja e AER-AER në Shqipëri, do të prezantojë: Trashëgimia kulturore dhe strategjia e markës vendore.

Folësit dhe diskutuesit do të përfshijnë përfaqësuesit vendorë të qarkut dhe lokal të Qarkut Berat, nga institucionet kulturore, nga operatorët turistikë dhe të tjerë, që do të ofrojnë njohuri të mëtejshme mbi qëllimet dhe objektivat e seminarit, si dhe përfaqësuesit e shoqërisë civile që do ta pozicionojë këtë temë brenda politikave aktuale dhe iniciativave të Forumit të 3-të për Zhvillimin Ekonomik Rajonal dhe Lokal 2018. Seminari do të përshkruajë parashikimet, tendencat dhe njoftimet e politikave më të fundit mbi temat

Së fundi, kushdo që ka interes në ofrimin e qasjes në këto tema është i mirëpritur!

Draft program

10: 00-10: 30 Regjistrimi

10:30 - 12:00 Paneli Prezantues

12:00 - 13:00 Diskutimet

13:00 - 14:00 Pranimi

Regjistrimi në faqen: https://www.facebook.com/events/178710046308175/ ose duka na shkruar në adresën: sekretaria@crlds.org.

Stafi i CRLDS Albania