Error message

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? në include_once() (rreshti 1387 i /home/crlds/public_html/includes/bootstrap.inc).

Ngritja e kapaciteteve të stafit administrativ të Këshillave të Qarqeve

"Zhvillimi ekonomik në praktikë: Nga aftësitë e sektorit dhe standardet profesionale të këshillave rajonale në standardet arsimore, programet e të mësuarit dhe autoritetet e kualifikimeve. Cili rol për Qarkun, CRLDS dhe një agjensi për zhvillim rajonal në krijimin e një sistemi kombëtar të kualifikimeve ".

Me Manfred Ziewers, trajner ndërkombëtar.

Vendi: Hotel "Mondial", Tiranë

Koha: më 29-30 shtator 2016

Trajner: Manfred Ziewers, Traineri Ndërkombëtar

Lehtësuese: Luiza Hoxhaj

Partnerët: CRLDS Shqipëri, Këshilli i Qarkut Tiranë dhe Shoqata e Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë.

Financuar nga: Këshilli i Qarkut Tiranë

Manfred Ziewers, Traineri Ndërkombëtar ofrohet pa pagesë.