Error message

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? në include_once() (rreshti 1387 i /home/crlds/public_html/includes/bootstrap.inc).

Vleresimi final I RDP Northen Albania

Një vlerësim përfundimtar i RDP është duke u kryer nga vlerësues të pavarur, (nga OIR Austria dhe CRLDS Albania), siç është paraparë në planin e punës të RDP.Vlerësimi filloi mes-janar dhe raporti i tij përfundimtar do të jetë në dispozicion në fillim të muajit mars 2015.

Pas hulumtimit tavolinë dhe punës në terren konsultime Vlerësuesit, një Workshop Sinteza është planifikuar në të cilën vlerësuesit do të paraqesin për diskutim gjetjet e tyre, konkluzionet dhe rekomandimet e reja para se të plotësoni dhe të paraqesë projekt-raportin e tyre përfundimtar.

Ky Workshop do të zhvillohet më 24 shkurt 2015, 12,00-17,00 në Hotel Colosseo në Shkodër.