Error message

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? në include_once() (rreshti 1387 i /home/crlds/public_html/includes/bootstrap.inc).

Takimi përfundimtar i palëve të interesit në nivelin lokal të projektit "ACHIEVE" në Tirane

Më 6 maj, CRLDS mbajti takimin e saj të fundit të palëve të interesuara lokale të projektit Achieve.
Anëtarët e Bordit të Drejtorëve të CRLDS, stafi i qendrës dhe i projektit Achieve, ekspertët e jashtëm që punuan me këtë projekt, si dhe katër kordinatorët për qytetet e Vlorë, Berat, Dimal dhe Durrës ndanë rezultatet e projektit dhe mendimin e tyre për Raporti përfundimtar të arritur nga projekti, rezultatet dhe përvojën e tyre gjatë zbatimit të projektit.

Nga ky takim ne hartuam planit tonë të veprimit lokal të CRLDS për ngjarjen përfundimtare lokale CRLDS, e cila do të mbahet më 29 Maj 2022 në kornizën e Kapitullit Lokal 4 të aktiviteteve të Projektit Achieve.

Të dy kolegët e jashtëm, stafi i CRLDS dhe stafi i projektit morën pjesë në këtë ngjarje dhe tashmë filluan të diskutojnë se si të realizojnë aktivitetin përfundimtar lokal të projektit ACHIEVE.
Në total, 16 persona morën pjesë në këtë ngjarje, nga të cilat 6 palë të interesuara të jashtme dhe 10 kolegë nga departamente të ndryshme të CRLDS.

Organizuar nga: CRLDS
Data e mbajtur: 06 maj 2022
Vendndodhja: Selia e CRLDS, Tirane
Adresë
RR Ymer Kurti
Qendra Olympia, K.II
Tirana (Shqipëri)