Error message

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? në include_once() (rreshti 1387 i /home/crlds/public_html/includes/bootstrap.inc).

Takimi i Stafit të Aldës dhe Bordi Drejtues me Rrjetin Shqiptar të Aldës

CRLDS si anëtare e Shoqatës Evropiane për Demokracinë Lokale - ALDA kanë qenë pjesë e një takimi jozyrtar të ideve, për të zbuluar të kuptuarit tonë për peizazhin shqiptar, interesat dhe nevojat në lidhje me temën e demokracisë lokale dhe pjesëmarrjen e qytetarëve me qëllim që të jetë proces më gjithëpërfshirës dhe duke marrë në konsideratë nevojat e anëtarëve dhe partnerëve të ALDA në Shqipëri.

Objektivi kryesor i këtij takimi virtual ishte krijimi i partneriteteve më të forta, rritja e shikueshmërisë dhe zgjerimi i ndikimit të nismave të ALDA-s në Shqipëri, të gjitha duke nxitur zhvillimin e qëndrueshëm, forcimin e qeverisjes vendore dhe promovimin e pjesëmarrjes aktive të qytetarëve.

Së bashku, ne mund të krijojmë një bazë më të fortë për ndryshime pozitive dhe rritje të qëndrueshme në vend.

 Sekretariati i përgjithshëm i ALDA-s, znj. Antonella Valmorbido dhe stafi i saj i lartë, duke përfshirë drejtuesit e Zyrës Rajonale të ALD-së në Shkup, anëtarët e Bordit Drejtues të ALDA-s, duke përfshirë edhe kryetarin e këtij bordi, z. Oriano Otacan. si përfaqësues i Bordit Këshillimor të ALDA.

Nga ana shqiptare, përqindja e organizatave nga Shqipëria ishin anëtarë dhe partnerë të ALDA.

Takimi ishte ftues dhe prej tij u përftuan çështje, tema dhe propozime të vlefshme për t'u përfshirë në Strategjinë e ALDA për Shqipërinë, duke e bërë atë më të dukshme dhe gjithëpërfshirëse në rajonin tonë.