Error message

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? në include_once() (rreshti 1387 i /home/crlds/public_html/includes/bootstrap.inc).

Seminar: Vlerat Evropiane, Identiteti Kombëtar dhe Evropian

CRLDS ka kënaqësinë t'ju ftojë në një seminar mbi Vlerat Evropiane, Identitetin Kombëtar dhe Evropian

Ky takim zhvillohet ne kuader te Projektit Achieve, i financuar nga Programi Europa per Qytetaret.

Aktiviteti eshte konceptuar ne formen e nje prezantimi nga ana e Dr. Elira Luli dhe diskutimi me audiencen mbi argumentat e parashtruara mbi tematikat e trajtuara. Aktiviteti do te moderohet nga Dr. Edlira Titini.

Për t'u rregjistruar mund të na shkruani në adresën sekretaria@crlds.org, me qëllim që t'ju dërgojme linkun e aktivitetit.

Prezantimi do të mbahet në gjuhën shqipe me një përmbledhje në anglisht

Vendndodhja: Platforma Zoom

Koha: E hënë 11 Prill 2022