Error message

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? në include_once() (rreshti 1387 i /home/crlds/public_html/includes/bootstrap.inc).

Qendra Multifunksionale Dimal nis rrugën e saj

Kemi kënaqësinë të njoftojmë se aplikimi i Bashkisë Dimal në partneritet me CRLDS si lehtësues i startup-eve që do të mbështeten nga qeveria me grante ka qenë i suksesshëm në mesin e më shumë se 350 aplikacioneve të paraqitura. Aplikantët fitues arritën të shënojnë mbi 80 pikë dhe komisioni miratoi nivelin e financimit për aplikimet e 23 startup-eve dhe 29 lehtësuesve të startup-eve.

Një konkurs i tillë po zhvillohet për herë të parë në vendin tonë, me një grant prej 10 milionë eurosh, bazuar në disa elementë modele ndërkombëtare, të cilat konsiderohen si kryeqytetet e botës për sa i përket startupeve, në mbështetje të nismave të reja që kanë si synimi i zhvillimit teknologjik në vend.

Roli i CRLDS është mbajtja e një trajnimi modular për fillestarët e rinj.