Error message

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? në include_once() (rreshti 1387 i /home/crlds/public_html/includes/bootstrap.inc).

Pjesëmarrja e CRLDS në ngjarjen virtuale UNSDGLearn

CRLDS u bashkua më 10 korrik 2023 së bashku me partnerët e UNSDGLearn, për një ngjarje anësore virtuale, gjatë Forumit të Nivelit të Lartë Politik për Zhvillimin e Qëndrueshëm (HLPF) 2023 - Nju Jork, SHBA - me temën e mëposhtme: "UNSDGLearn: Një iniciativë e OKB-së + transformimin e aftësive dhe mendësive për zhvillim të qëndrueshëm.”
Fokusi kryesor i ngjarjes ishte në rëndësinë e edukimit në nxitjen e ndryshimeve dhe fuqizimin e individëve për zhvillim të qëndrueshëm. OKB SDG: Partneriteti Mësoni, i cili synon të përmirësojë aksesin në mundësitë e të mësuarit cilësor në mbarë botën dhe të promovojë zhvillim të qëndrueshëm dhe gjithëpërfshirës, është një shembull i qasjes One UN+ për adresimin e kësaj sfide që asnjë ent i vetëm nuk mund ta përballojë i vetëm.
Kjo pjesëmarrje e CRLDS është një kontribut dhe përfitim për qendrën, me qëllim të riorganizimit të procesit të të mësuarit për Zhvillimin e Qëndrueshëm.