Error message

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? në include_once() (rreshti 1387 i /home/crlds/public_html/includes/bootstrap.inc).

Përurohet zyra e re operacionale e CRLDS-së në Vlorë

Nën një atmosferë të gëzueshme dhe diskutime entuziaste për të ardhmen e qendrës dhe kontributin e saj në zhvillimet pozitive në qytetin e Vlorës, zyra e re operacionale e CRLDS në Vlorë u hap zyrtarisht me një takim mëngjesi në prani të stafit dhe bashkëpunëtorëve të saj në qytetin e Vlorës. qyteti i Vlorës.