Error message

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? në include_once() (rreshti 1387 i /home/crlds/public_html/includes/bootstrap.inc).

Nënshkruhet një Memorandum Mirëkuptimi ndërmjet: CRLDS dhe NOA Microfinance nga Shqipëria si dhe BEF dhe Partnerët Prime Point nga Maqedonia e Veriut

Kemi kënaqësinë t'ju njoftojmë se CRLDS - Qendra për Studime të Politikave Evropiane për Rajonale dhe Lokale (https://crlds.org/en) së bashku me NOA Microfinance (https://noafin.al/eng/) nga pala shqiptare nënshkruan Memorandumi i Mirëkuptimit me BEF - Forumi Ekonomik Ballkanik (http://www.balkaneconomicforum.org/wp/) dhe Partnerët Prime Point (https://theprimepoint.com/) nga pala e Maqedonisë së Veriut.

 

Objektivi i këtij Memorandumi është koordinimi dhe mbështetja reciproke ndërmjet palëve nënshkruese për iniciativat e mundshme të ardhshme dhe zbatimin e çdo projekti dhe shërbimi të kontraktuar në rajonin e Ballkanit, sipas standardeve më të mira të projektit, financiare dhe etike.

 

Ne presim një bashkëpunim produktiv të katër subjekteve tona.