Error message

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? në include_once() (rreshti 1387 i /home/crlds/public_html/includes/bootstrap.inc).

MENAXHIMI I INOVACIONIT NË EKONOMINË BLU

Stafi i CRLD-ve ka qenë pjesëmarrës në kursin: “MENAXHIMI I INOVACIONIT NË EKONOMINË BLU”

Kursi përbëhet nga 2 punëtori:

- Workshop1: Hyrje në Inovacionin si një proces menaxhimi: Zhvillimi i produkteve dhe shërbimeve të teknologjisë dhe njohurive (Përfunduar në prill 2023)

- Workshopi 2: Dita 2 Menaxhimi i rrezikut dhe zhvillimi i organizatave dhe ekipeve novatore

Inovacioni na jep produkte dhe shërbime të reja. Është burimi jetësor i konkurrencës së ndërmarrjes. Ai mban çelësin për adresimin e shumë prej sfidave shoqërore dhe mjedisore me të cilat përballemi sot.

Por të mësuarit për të inovuar dhe zhvillimin e një kulture të inovacionit është i rëndësishëm për të gjitha organizatat.

Menaxhimi i inovacionit, duke përfshirë rreziqet e qenësishme, është çelësi për të qenë një novator i mirë. Kjo do të ishte tema e lëndës: "Menaxhimi i Inovacionit në Ekonominë Blu", pjesë e së cilës ishte edhe CRLDS.

Trajner ishte Dr Lisa Cowey MBA, Universiteti i Oksfordit, me mbi 30 vjet përvojë në kërkim dhe inovacion.

Ajo prezantoi bazat e inovacionit për të prodhuar produkte dhe shërbime, por edhe rolin e saj si një proces menaxhimi duke përfshirë analizën dhe kulturën e riskut.
Këto 2 seminare u organizuan në kuadër të projektit "POLICY ANNSWERS", financuar nga Bashkimi Evropian, Programi Horizon.