Error message

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? në include_once() (rreshti 1387 i /home/crlds/public_html/includes/bootstrap.inc).

Memorandum me SDMI

Ne jemi të gëzuar të ndajmë me ju kënaqësinë e njoftimit të lajmit të nënshkrimit, sot më 26/01/2016 të Memorandumit të Mirëkuptimit në fushen:kulturore, arsimore dhe shkencore midis Qendës sonë, CRLDS Albania, dhe Institutit te Menaxhimit te Zhvillimit të Qëndrueshëm, Francë.