Error message

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? në include_once() (rreshti 1387 i /home/crlds/public_html/includes/bootstrap.inc).

Mbyllja e fazës së parë të aktiviteteve lokale të Projektit ACHIEVE

Sot, 14/02/2020, me senatorët e Shkollës së Mesme Kemal Ataturk të Vlorës, do të jetë aktiviteti përmbyllës i fazës së parë të serisë së aktiviteteve lokale të zhvilluara në kuadër të Projektit ACHIEVE.

Rezultatet paraprake të sondazhit të identitetit kombëtar dhe evropian do të jenë në fokus.