Error message

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? në include_once() (rreshti 1387 i /home/crlds/public_html/includes/bootstrap.inc).

Mbledhja e Bordit të EAR-AER

Gjatë takimit mujor të bordit të drejtorëve të Akademisë Evropiane të Rajoneve më 13 tetor, znj. Luiza Hoxhaj, Drejtoreshë Ekzekutive e CRLDS, si anëtare e bordit prezantoi detajet rreth "FoRLED 2023 - Forumi për Zhvillimin Ekonomik Rajonal dhe Lokal në Ballkanin Perëndimor+". , që do të mbahet nga data 6 deri më 9 dhjetor 2023 në qytetin e Vlorës.