Leksion publik "Nënë Tereza"

Zëri i Amerikës pasqyron aktivitetin e Qendrës sonë: Leksion publik "Nënë Tereza":
Sfidat e studimit para dhe pas shenjtërimit », nga Dr Gëzim Alpion, Birmigham
University. UK .
Për më shumë ndiqni linkun e mëposhtëm:
http://www.zeriamerikes.com/a/nene-tereza- gezi…/3350153.html