Error message

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? në include_once() (rreshti 1387 i /home/crlds/public_html/includes/bootstrap.inc).

Leksion i hapur nga Prof. Aleksander Carnera, Copenhagen Business School, De.

Qëndra CRLDS ju fton të merrni pjese në:

Leksion i hapur:  Michel Foucault: Biopolitics - Midis pushtetit dhe etikës, nga Prof. Aleksandër Carnera, Copenhagen Business School, De.

Leksioni është konceptuar në dy pjesë si më poshtë:

Pjesa e parë 45 min. : 1. POWER OVER LIFE:

Lindja e biopolitics -

Shoqëria e vetë-menaxhimit.

Pjesa e dytë  45 min: 2. LIFE AS POWER

Etika, Imagjinata dhe si për të marrë vlerat seriozisht (jeta e mirë)

Pyetje & Përgjigje

Target grupi: Ky leksion i drejtohet kujtëdo që ka interes për temën, me vecanti studentët dhe pedagogët e shkencave politike, filozofisë, arkitekturës, dizajnit , arteve si dhe  cdo personi që ushtron një funksion publik.