Error message

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? në include_once() (rreshti 1387 i /home/crlds/public_html/includes/bootstrap.inc).

Konferenca Biznes#2030

Javën e kaluar, në datat 31 maj-1 qershor, OKB-ja në Shqipëri dhe Ambasada e Suedisë në Shqipëri organizuan një Konferencë 2-ditore për fuqizimin e kompanive shqiptare për veprim të qëndrueshëm.
Drejtoresha Ekzekutive e CRLDS, Luiza Hoxhaj, iu bashkua këtij forumi të rëndësishëm me përfaqësues të nivelit të lartë të kompanive, qeverisë, BERZH-it dhe organizatave të tjera për të diskutuar mbi praktikat aktuale të biznesit në Përgjegjësinë Sociale të Korporatës (CSR), Mjedisin, Socialin dhe Qeverisjen (ESG) dhe të Qëndrueshme. Objektivat e Zhvillimit (SDGs) në Shqipëri.
Konferenca përqafoi një gamë të gjerë temash duke mbuluar qëndrueshmërinë nga çdo aspekt - nga moda dhe tekstili i qëndrueshëm, bujqësia organike dhe ♻ ekonomia rrethore deri te shkëmbimi i përvojave dhe praktikave më të mira nga bizneset shqiptare dhe suedeze.