Error message

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? në include_once() (rreshti 1387 i /home/crlds/public_html/includes/bootstrap.inc).

Konferenca “European Climate Stoke - EU and global progress drejt objektivave të Marrëveshjes së Parisit”

Ne si CRLDS, javën e kaluar, morëm pjesë  në Konferencën "European Climate Stoke", të ftuar në një diskutim të hapur me politikëbërës të nivelit të lartë nga Bashkimi Evropian dhe në mbarë botën, si dhe folës që përfaqësojnë një sërë palësh të interesuara, duke përfshirë organizatat ndërkombëtare, bizneset, OJQ-të, akademi, rinia e të tjera.
Konferenca “European Climate Stoke - EU and global progress drejt objektivave të Marrëveshjes së Parisit”, ishte një ngjarje për të reflektuar mbi përparimin e BE-së dhe botës drejt synimeve të Marrëveshjes së Parisit.
Ngjarja kishte për qëllim të kontribuonte në diskutimin në prag të Global Stocktake, rishikimi i parë i UNFCCC për përparimin global të bërë në zbatimin e Marrëveshjes së Parisit, e cila do të përfundojë në COP28 në nëntor.