Error message

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? në include_once() (rreshti 1387 i /home/crlds/public_html/includes/bootstrap.inc).

Komunikimi i Marrëveshjes së Gjelbër Evropiane përtej bazës suaj

Në kuadrin e Projektit REAL DEAL, sot më 6 korrik 2023, ne morëm pjesë si një partner shoqërues në webinarin: "Komunikimi i Marrëveshjes së Gjelbër Evropiane përtej bazës suaj", ku u thelluam në aspektet thelbësore të zbatimit efektiv të Marrëveshjes Green European . (EGD) për audienca të ndryshme. EGD është një plan gjithëpërfshirës që synon të arrijë neutralitetin e klimës në Evropë deri në vitin 2050 dhe komunikimi i suksesshëm është çelësi për të mbledhur mbështetje dhe angazhim nga politikëbërësit, udhëheqësit e biznesit, organizatat e shoqërisë civile dhe publiku i gjerë.

Ky webinar mblodhi së bashku një panel ekspertësh dhe praktikuesish me prejardhje të ndryshme për të ndarë njohuritë dhe përvojat e tyre të paçmueshme në komunikimin EGD. Ata dhanë këshilla praktike, mjete dhe strategji për të përmirësuar përpjekjet tona të komunikimit, duke siguruar që mesazhi ynë të rezonojë me audiencën tonë të synuar dhe të nxisë veprime pozitive.

Ne ishim të emocionuar që na u bashkuan dy të ftuar të mrekullueshëm për këtë ngjarje:

Sevim Atkas, Zyrtare e Politikave në DG Climate Action dhe influencues i njohur i Instagramit që qëndron pas BE-së GREEN DEAL SHORT (@sevimaktaseu). Sevim ofroi perspektivën e saj unike për përdorimin e platformave të mediave sociale për të komunikuar në mënyrë efektive EGD dhe për të angazhuar një audiencë më të gjerë.

Tim McPhie, Zëdhënës i Komisionit Evropian për Veprimin për Klimën dhe Energjinë. Tim ndau me ne ekspertizën e tij të thellë në komunikimin klimatik dhe dha njohuri të vlefshme për krijimin e historive bindëse që frymëzojnë veprim dhe mbështetje për EGD.