Error message

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? në include_once() (rreshti 1387 i /home/crlds/public_html/includes/bootstrap.inc).

Ju mund të bëheni partner i Forumit tonë

Mundësi për e sponsorizimin e Forumit

Ka disa mënyra për t'u bërë partner në Forumin e Dytë të Zhvillimit Ekonomik Rajonal dhe Lokal - FoRLED 2017, Vlorë (Shqipëri), 24-27 Tetor 2017 dhe të lidhni emrin e organizatës suaj ose kompanisë me kauzën e saj, shkëmbimin e njohurive dhe përvojës në fushën e politikave të zhvillimit ekonomik rajonal dhe lokal, falë rolit dhe sinergjisë së të gjithë aktorëve të pranishëm në territor si: institucionet publike dhe private, botën akademike, shoqërinë civile si dhe fushave të turizmit, trashëgimisë kulturore, ekonomisë së re, ekonomisë digjitale, zhvillimeve të zgjuara etj., me rol të rëndësishëm në këtë proces zhvillimi si dhe Prezantimi, Promovimi dhe Përfitimi.

Këto 'Partneritete mikpritëse' i japin mundësi Forumit për të ofruar mundësi për të miratuar kostot e elementeve specifike të programit të Forumit si dhe / ose për të prezantuar veten në vendin e e Forumit.

Llojet e kontributit janë si më poshtë vijon:

Partneriteti Mikpritës Bazë. | 500 euro

  • Logo juaj në faqen e internetit FoRLED2017 dhe lidhja me faqen e internetit të organizatës ose kompanisë tuaj
  • Logoja juaj në ekranet në vendin e konferencës.
  • Qasja në konferencë për një person

Partneriteti Mikpritës Extra | EUR 1000

Partneriteti Mikpritës Bazë plus:

Logoja juaj dhe emri i organizatës ose kompanisë tuaj në Proceset e Forumit FoRLED 2017

Emri i organizatës ose shoqërisë suaj do të lidhet me një folës, sesion, ekskursion, pritje të mirëpritur, drekë ose pushim në kafe dhe networking

Partneritetet Mikpritëse Premium. | EUR 1500

Partneriteti mikpritës Extra plus:

Qëndrim në vendin e konferencës me tabelën e ofruar nga ne dhe mundësinë për të vendosur banderola për rroll-up dhe shpërndarjen e materialeve të printuara

Çmimet e mësipermel përjashtojnë 20% të TVSH-së.

Kontaktoni FoRLED@crlds.org për më shumë informacion ose për të diskutuar mundësitë alternative.

Partneri kryesor

CRLDS Albania