Error message

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? në include_once() (rreshti 1387 i /home/crlds/public_html/includes/bootstrap.inc).

Instituti për Vajzat dhe Gratë në Politikat e Sigurisë Kombëtare dhe Ndërkombëtare”

Në diten e katert të  “Institutit për Vajzat dhe Gratë në Politikat e Sigurisë Kombëtare dhe Ndërkombëtare” 15 kursantet e përzgjedhura për të marrë pjesë në program, pasi   frekuentuan të gjitha seancat e trajnimit, morrën pjesë aktive në to dhe plotësuan të gjitha detyrimet e programit  prezantuan perpara  një komision i përbërë nga pjesëtarë të grupit organizator të Center for Regional and Local Development Studies (CRLDS), stafi akademik mësimdhënës dhe një përfaqësuese e lartë nga Ambasada e SHBA në Tiranë punimet e tyre të thelluara. Niveli i prezantimeve, larmia e tematikave të zgjedhura prej tyre, indivudualiteti dhe komplementariteti tematik, duke plotësuar kështu një gamë të gjerë  të tematikave të cilat do te jenë pjesë  e punimeve të ardhshme kerkimore të  projektuara prej tyre. sëmarrëse nga rrethet organizatorët do të mbulojnë shpenzimet e ushqimit dhe fjetjes për periudhën e kohëzgjatjes së programit.

Në përfundim të këtij programi trajnimi ato u paisën me një çertifikatë për kryerjen me sukses të tij në një ceremoni të vecante.

Prezantimet dhe ceremonia e dorezimit të certifikatave u organizuan në Ambasadën e SHBA-së në Tiranë.