Error message

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? në include_once() (rreshti 1387 i /home/crlds/public_html/includes/bootstrap.inc).

FTESË PËR PJESËMARRJE AKTIVE NË KONGRESIN E 9-të EVROPIAN TË AUTORITETET LOKALE NË MIKOLAKI, POLONI

Kemi kënaqësinë të njoftojmë pjesëmarrjen e Drejtorit tonë Ekzekutiv si folës dhe moderator në Kongresin e 9-të Evropian të Autoriteteve Lokale në Mikolaki, Poloni. Ajo është e etur të kontribuojë me ekspertizën e saj në dy panele që provokojnë mendime, secila e përqendruar rreth temave bindëse.

Së pari, ajo është ftuar të ndajë njohuri si folëse në panelin që trajton "Bashkëpunimi Ndërkombëtar midis Pushtetit Lokal - Stagnacion apo Mundësi të Reja?" Ky diskutim premton të jetë një platformë për të eksploruar dinamikën e bashkëpunimit në shkallë globale.

Së dyti, ajo është e nderuar të shërbejë si moderatore për panelin me temë "Binjakëzimi i qyteteve - një faktor i rëndësishëm ndërkombëtar në zhvillimin e komunitetit lokal?" Ky panel do të shqyrtojë rëndësinë e binjakëzimit të qyteteve si një katalizator për nxitjen e marrëdhënieve ndërkombëtare dhe ndikimin e tij në zhvillimin e komunitetit lokal.

Kryebashkiakë të shquar, ekspertë dhe autoritete nga vende të ndryshme, duke përfshirë Italinë, Rumaninë, Finlandën, Poloninë, Gjermaninë, Slloveninë, Suedinë, Hungarinë, Ukrainën dhe Shqipërinë, kanë marrë ftesa për të marrë pjesë në këto panele të hollësishme.

Me një kuptim të thellë të rëndësisë së këtyre dy temave kryesore dhe panelistëve yjor të mbledhur, ajo është plotësisht e përgatitur dhe e përkushtuar për të dhënë më të mirën e saj, duke shfaqur përvojën shembullore të qendrës sonë. Ne presim me padurim diskutime angazhuese dhe shkëmbim idesh që padyshim do ta pasurojnë diskursin në kongres.