Error message

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? në include_once() (rreshti 1387 i /home/crlds/public_html/includes/bootstrap.inc).

Ftesë për një test pilot të projektit P-CUBE

CRLDS - Qendra për Studime të Politikave Evropiane për Zhvillim Rajonal dhe Lokal në bashkëpunim me ALDA - Shoqata Evropiane për Demokracinë Lokale kanë kënaqësinë t'ju ftojnë në Testin Pilot P-CUBE, të planifikuar për në 20 korrik ora 11:00 (CEST), një mundësi e përbashkët bashkëpunim për një ngjarje që lidhet me aktivitetet e projektit P-CUBE [1].

Pranimi në Testin Pilot do të lejohet deri në 10 minuta para fillimit të Takimit.

Testi Pilot do të lehtësohet nga Profesor Jaques Ziller, Universiteti Politeknik i Milanos, i cili do t'ju udhëheqë përmes Misionit #3, "E drejta për të Votuar në Referendumin Lokal", e qenësishme në kuadrin e Përfshirjes Sociale.

    Projekti P-CUBE po ndërton dhe promovon një lojë strategjie arsimore të krijuar për të mësuar teorinë dhe praktikën e bërjes së politikave publike.

    Ndërsa loja u drejtohet kryesisht studentëve të AI, ajo mund të jetë e dobishme për vendimmarrësit, planifikuesit urban, OJQ-të, OSHC-të, punonjësit socialë dhe publikun e gjerë.

Ajo që ne propozojmë është kryerja e një testi pilot të lojës që organizohet nga organizata jonë. Kjo fokusohet në një nga katër fushat e mëposhtme:

1. Përfshirja sociale

2. Inovacioni Urban

3. Vendimmarrja e BE-së

4. Shkenca dhe Politika Publike.

    Duke qenë se loja është në fazën përfundimtare të ndërtimit, ajo nuk është ende e disponueshme për publikun e gjerë, kështu që testi pilot është i vetmi rast që u lejon pjesëmarrësve të marrin pjesë dhe të mësojnë nga loja.

    Testi pilot zgjat rreth 1 orë dhe si shembull kemi vendosur një lidhje me regjistrimin e njërit prej tyre, rastin Urban Innovation, që mund ta shikoni kur të keni pak kohë: https://youtu.be/GKPlVE_1gGo

    Ju lutemi na tregoni nëse mund të jeni të interesuar të jeni pjesë e testit pilot P-CUBE duke na shkruar në sekretaria@crlds.org.

Për çdo pyetje apo informacion të mëtejshëm jemi në dispozicion. Sapo të regjistroheni, ne do t'ju dërgojmë lidhjen për takimin online.

Gjuha e takimit dhe testit të gamifikimit do të jetë anglishtja.