Error message

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? në include_once() (rreshti 1387 i /home/crlds/public_html/includes/bootstrap.inc).

Forumi për Zhvillimin Ekonomik Rajonal dhe Lokal

Vlorë, 14 Tetor 2016

CRLDS Center është duke përgatitur edicionin e parë të Forumit të Zhvillimi Ekonomik Rajonale dhe Lokal, aktivitet ndërkombëtare, të mikëpritur nga Bashkia e Vlorës dhe Qarku Vlorë, më 14 tetor 2016 dhe i paraprirë nga një tur takimesh në qytetet Tiranë, Elbasan dhe Berat nga data 11 deri me 13 tetor, me pjesëmarrjen e të gjithë aktorëve në zhvillimin dhe bashkëpunimin territorial që duan të ndajnë përvojat e tyre dhe të marrin pjesë në reflektimin mbi efektivitetin e zhvillimit ekonomik lokal si mjet kryesor për të përmbushur sfidat e Axhendes Post-2015 mbi zhvillimin në nivel lokal.

Forumi organizohet nga Qendra për Studimin e Politikave Europiane për Zhvillimi Rajonal dhe Lokal dhe Akademia Evropiane e Rajoneve, me mbështetjen të Bashkise Vlorë dhe Qarkut Vlorë si dhe mbështetjen e Qeverisë Flamande