Error message

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? në include_once() (rreshti 1387 i /home/crlds/public_html/includes/bootstrap.inc).

FoRLED 2023

Së shpejti!

Tema kryesore e FORLED 2023 do të jetë:
“Sfida në rritje për zhvillimin e qëndrueshëm të rajoneve dhe qyteteve në Ballkanin Perëndimor +”