Error message

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? në include_once() (rreshti 1387 i /home/crlds/public_html/includes/bootstrap.inc).

CRLDS - Anëtar i ri i asociuar për EUCED

CRLDS - Qendra për Studime të Politikave Evropiane për Zhvillim Lokal dhe Rajonal, ka nderin të shpallë emërimin e saj si Anëtar i ri i Asociuar i EUCED - Grupimi Evropian i Interesit Ekonomik dhe Institucioni Përfaqësues Zyrtar i Interesit të BE-së.

Me një entuziazëm të madh, Bordi Drejtues i EUCED, ekipi dhe stafi i tij mirëpritën qendrën tonë si Anëtar i ri i Asociuar.

 Kemi kënaqësinë të informojmë gjithashtu se EUCED emëroi Luiza Hoxhajn, Drejtoreshën tonë Ekzekutive, Përfaqësuese të re të saj në Shqipëri si Zëvendës-Presidente Rajonale.

 Shfrytëzojmë rastin të falënderojmë përzemërsisht bordin EUCED – Institucioni Evropian për Bashkëpunim Ekonomik për vlerësimin pozitiv të kërkesës sonë.

Me urimet tona më të mira dhe me entuziazëm për një marrëdhënie të suksesshme pune në të ardhmen.

EUCED- Institucioni Evropian për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ekonomik, si Grup Evropian i Interesit Ekonomik (EEIG), sipas Rregullores së Këshillit të BE-së nr. 2137/85, i krijuar për operacionet ekonomike dhe zhvillimore evropiane dhe botërore, duke pasur edhe statutin e Përfaqësuesit Zyrtar të Interesit të Bashkimit Evropian. Institucioni. Me qendër në Portugali, ajo është e akredituar në institucione të ndryshme të Bashkimit Evropian dhe e përfaqësuar nga 85 subjekte në 57 vende në të gjithë botën.

Ai përbëhet nga një rrjet ndërmarrjesh dhe institucionesh që punojnë në disa fusha si bashkëpunimi dhe zhvillimi, inovacioni, njohuria, konkurrenca ekonomike dhe ndërkombëtarizimi, duke vepruar në shkallë globale. Qëllimi i tij është të përmirësojë aktivitetet ekonomike të anëtarëve, bashkëpunëtorëve dhe partnerëve të tij brenda Bashkimit Evropian dhe Zonës Ekonomike Evropiane, si dhe nxitjen e partneriteteve dhe aleancave strategjike në rajone të tjera të botës.