Error message

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? në include_once() (rreshti 1387 i /home/crlds/public_html/includes/bootstrap.inc).

CRLDS Albania bëhet partner zyrtar shqiptar i EAR-AER

Në një takim të përbashkët të bordit mes EAR-AER dhe CRLDS - Qendra për Studimin e Politikave Europiane për Zhvillimin Rajonal dhe Loka, të mbajtur në Tiranë më 10 tetor 2016, të dy organizatat ranë dakort që CRLDS do të përfaqësoj Akademinë Europiane të Rajoneve në Shqipëri.

Qëllimi i kësaj sipërmarrje të përbashkët do të jetë për të krijuar projekte të përbashkëta ndërmjet përfaqësuesve të ndryshme kombëtare të AER-it në mënyrë që të vënë në praktikë qasjen rajonale në vendet respektive si dhe për të organizuar cikle arsimore dhe seminare për të dhënë frymëzim për partnerët lokal, komunat dhe rajonale autoritetet për ngritjen e projekteve që do të rrisin nivelin zhvillimit ekonomik dhe social rajonal.