Error message

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? në include_once() (rreshti 1387 i /home/crlds/public_html/includes/bootstrap.inc).

"ARSIMI I LARTË DHE MULTILATERALIZMI: MËSIMDHËNIE DHE KËRKIM MBI KOMBET E BASHKUARA"

Ishte një kënaqësi për ne si CRLDS që t'i bashkoheshim sot në Ditën e Kombeve të Bashkuara, eventit me temë: "ARSIMI I LARTË DHE MULTILATERALIZMI: MËSIMDHËNIE DHE KËRKIM MBI KOMBET E BASHKUARA".
Ky panel diskutimi online, i organizuar nga UNAI, synon të nxjerrë në pah risitë, metodologjitë, modalitetet dhe projektet e mësimdhënies dhe kërkimit shkencor që lidhen veçanërisht me Kombet e Bashkuara dhe punën e tij, të kryera në akademi, duke nënvizuar rëndësinë kritike të arsimit të lartë për të promovuar në mënyrë aktive dhe duke punuar në favor të qëllimeve të parashikuara në Kartën e Kombeve të Bashkuara.
https://lnkd.in/dzTHCu5E