Error message

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? në include_once() (rreshti 1387 i /home/crlds/public_html/includes/bootstrap.inc).

Anëtar dhe Partner

Anëtar në:

 

Partnerët kryesorë të Qendrës janë:
  • Organizatat Jo-Qeveritare
  • Organizatat, institucione dhe Qeveri Lokale
  • Insitucione, programe dhe organizata të bashkëpunimit ndërkombëtar
  • Ministritë
  • Departamente Universitare dhe qëndra të kërkimit shkencor
  • Institucionet Evropiane
  • Dhomat e Tregtisë dhe bisnesit
  • Fondacione bankare dhe Kompani me Përgjegjësi Sociale
  • Agjensi mjedisi dhe të zhvillimit lokal
  • Agjente të Zhvillimit Lokal