Error message

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? në include_once() (rreshti 1387 i /home/crlds/public_html/includes/bootstrap.inc).

WORKSHOP: "NGA PROJEKTIMI NDAJ NDRYSHIMEVE TË NDRYSHME"

Koha: 18/01/2017 10:00 - 14:00 një orë

Vendi: Hotel Doro City, Tiranë

Ky seminar ëtori mbi temën: "FROM DESIGN THINKING TO TANGIBLE CHANGE: AVOIDING DEAD-END INNOVATION BY INVESTING IN THE FUZZY FRONT-END", është organizuar nga CRLDS Albania dhe është mbajtur nga Steinar - Valade Amlande, THREE POINT ZERO, Danimarkë.

Seminari i adresohet ndaj kujtdo që është përgjegjës ose i angazhuar në zhvillimin e produkteve, shërbimeve ose iniciativave - publike ose private - dhe që fokusohet në mënyrën se si mendimi i dizajnit mund të kontribuojë në rezultate më të mira;

Kjo punëtori, bazuar në pjesëmarrjen aktive të pjesëmarrësve, i prezantoi pjesëmarrësit korrelacionin midis aktiviteteve të ndërmarra në fazat e hershme të një projekti zhvillimi dhe gjasat për të dhënë ndryshime ose zgjidhje, të cilat do të përqafohen nga përdoruesit apo tregu. Gjatë seminarit, pjesëmarrësi ka qenë koha për të diskutuar dhe punuar me:

  • Kërkimi i pyetjeve të duhura, të kuptuarit, inkuadrimi dhe riformulimi i sfidës në fjalë
  • Përdorimi i treguesve të suksesit për të përcaktuar dhe kontrolluar vazhdimisht progresin
  • Hartimi dhe zhvillimi i strategjive për angazhimin e palëve të interesuara, konfliktet e interesit dhe zvogëlimin e rrezikut
  • Kompleksiteti kundrejt komplikimit
  • Burimet e brendshme dhe të jashtme, ankorimi dhe komunikimi
  • Prototyping e hershme dhe leximi i sinjaleve të dobëta
  • Skenarët dhe analizat kontekstuale për të siguruar koherencë dhe rëndësi
  • Seminari u mbajt në gjuhën angleze. Në këtë seminar morën pjesë 20 pjesëmarrës.