Error message

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? në include_once() (rreshti 1387 i /home/crlds/public_html/includes/bootstrap.inc).

SEMINARI: "PRAKTIKA E PROJEKTIMIT NË EREN E PËRCARJEVE"

E enjte, 19 janar 2017

Vendi: Hotel Doro City

Ora 10: 00-13: 00

Në këtë seminar të ofruar nga CRLDS Albania dhe THREE POINT ZERO, Danimark ishte e rëndësishme për të shpjeguar konceptin e të menduarit projektues. Evolucioni i dizajnit si një term dhe një fushë profesionale e bën  atë me shumë kuptim, kur e shohim në një kontekst të zhvillimet e tjera që ndodhin përkrah tij. Seminari u mbajt ga trajneri ndërkombëtar Steinar Valade-Amland, CEO i THREE POINT ZERO.

  • Ku dizajni po shkon dhe si roli i të qenit një praktikues i dizajnit profesional hapet për një varg pothuajse të pafund sfidash mbi të cilat mund të aplikohet metodologjia e projektimit dhe aftësitë e dizajnit.
  • Dizajni si një metodologji dhe si një mënyrë për të menduar, dhe se si ata do të bashkëveprojnë me megatrendet si përçarje, transformim, urbanizim dhe elasticitet.
  • Sa dizajnerët mund të përfitojnë nga të qenit më të vetëdijshëm për vlerën që krijojnë dhe si të kapin vlerën më të madhe nga zgjuarsia e tyre.
  • Si mund të ndryshojë dizajni, pasi dizajnerët nuk kanë më monopolin e aplikimit të tij ndaj produkteve të reja, shërbimeve dhe modeleve të biznesit, dhe pikërisht atë që mund të jenë shenjat dalluese dhe propozimet unike të projektuesve të trajnuar dhe profesionistëve në të ardhmen.

Seminari u mbajt në gjuhën angleze. Në këtë seminar morën pjesë 15 pjesëmarrës.