Error message

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? në include_once() (rreshti 1387 i /home/crlds/public_html/includes/bootstrap.inc).

Promovimi i AFP-efektive / AE / LLL , qasje që synon punësimin në projektet e investimeve strategjike - Reflektime mbi rolin e një AERZH dhe kontributi i tyre në gjenerimin e punësimit.

Qendra organizoi në datat 12-13 Mars në Hotel "Mondial", Tirane Seminarin me temë: Promovimi i AFP-efektive / AE / LLL , qasje që synon punësimin në projektet e investimeve strategjike - Reflektime mbi rolin e një AERZH dhe kontributi i tyre në gjenerimin e punësimit.  
Seminari u ofrua nga Trajneri  ndërkombetar Manfred Ziwers. 
Seminari 2-ditor synoi të forcojë kompetencat analitike të pjesëmarrësve dhe për të trajnuar aftësitë e tyre për të avokuar qasjet efektive Mësimore VET-Adult Edukimi-gjatë gjithë jetës për të nxitur punësimin në kontekstin e një strategjie më të gjerë të zhvillimit të burimeve njerëzore, duke pasur parasysh rrethanat në një vend specifik.
Disponueshmëria e fuqisë punëtore të përshtatshme të mjaftueshme si në numër dhe cilësi në kohën e duhur luan një rol të rëndësishëm në procesin e vendimmarrjes per te kryer nje investim te caktuar.
Të 18 pjesëmarresit u vendosën përballë  një situate hipotetike të ciles duhej ti jepnin zgjidhje bazuar ne njohurite e marra gjate seminarit . 
Kjo, nga njera ane, ndihmon stafin e qendres per te ofruar konsulencen e duhur, nga ana tjetër, ndihmon administratorët e shërbimeve publike dhe aktorëve të tjerë të përfshirë në zhvillimin ekonomik per të kuptuar sipërmarrjen e investitorëve të veçantë në mënyrë që të jetë në gjendje për të mbështetur identifikimin e strategjive të duhura për të përpur  me kërkesën në zhvillim për fuqinë punëtore në rajonin e tyre.