Error message

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? në include_once() (rreshti 1387 i /home/crlds/public_html/includes/bootstrap.inc).

Prezantimi i CRLDS dhe EAR-AER në Qendrën Rinore të Vlorës 14 Tetor 2016

Në pasdite "Forumi për Zhvillimin Rajonal" u zhvillua në ambientet e Qendrës Rinore të Rinj të Vlorës me dy ligjërata në lidhje me aspekte të ndryshme nga folësit e rinj shqiptarë.

M. Louis Delcart përfundoi më pas me një leksion mbi Sipërmarrjen që u vlerësua shumë nga audienca e re.