Error message

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? në include_once() (rreshti 1387 i /home/crlds/public_html/includes/bootstrap.inc).

Post Forum 2017: "Mundësitë për aplikimin e talenteve në Shqipëri"

CRLDS Albania fokusohet në investimet e të rinjve, si dhe në bashkëpunimin me qendrat rinore, universitetet apo aktorë të tjerë.

Post Forumi  2017 ka qenë një ngjarje e veçantë në temën: "Mundësitë për aplikimin e talentit në Shqipëri, përfitimet nga administratat shtetërore dhe fondet e huaja" nga Dr. Evis Pano, të mbajtur dy ditë më 26 dhe 27 janar 2018. Në këtë workshop morën pjesë 42 aktivistë të rinj dhe të rinj të Qendrës Rinore Rajonale të Vlorës, nxënës të shkollave të mesme, shoqëri civile dhe udhëheqës të këtyre institucioneve arsimore. Veprimtaria u mbajt në ambientet e Qendrës Rajonale Rinore të Vlorës. Faleminderit Dr. Evis Pano për ligjeratën dhe kualifikimin. Falënderimet tona shkojnë edhe në qendrën rinore dhe stafin e saj, në mikpritjen e ngjarjes dhe në stafin tonë për ta lehtësuar atë. Natyrisht, një falënderim i veçantë i shkon u shkon të gjithë pjesëmarrësve.

Më poshtë janë dy ditët e ngjarjes në imazhe: