Error message

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? në include_once() (rreshti 1387 i /home/crlds/public_html/includes/bootstrap.inc).

Michel Foucault: Biopolitica - Midis pushtetit dhe etikës, nga Prof. Aleksandër Carnera, Copenhagen Business School, De.

Qendra në bashkëpunim  me Fakultetin e Shkencave Sociale organizoi  më datë 18/05/2016, në "Sallën e  Ekselencës" të këtij fakulteti, Leksionin e hapur me temë:

Michel Foucault: Biopolitica - Midis pushtetit dhe etikës, nga Prof. Aleksandër Carnera, Copenhagen Business School, De.

Në këtë leksioni të konceptuar në dy pjesë si më poshtë:

Pjesa e parë 45 min. : 1. POWER OVER LIFE: Lindja e biopolitics - Shoqëria e vetë-menaxhimit.

Pjesa e dytë  45 min: 2. LIFE AS POWER: Etika, Imagjinata dhe si për të marrë vlerat seriozisht (jeta e mirë), si dhe me një seancë Pyetje& Përgjigje , morrën pjesë individe që kane interes për temën, me vecanti studentët dhe pedagogët e shkencave politike, filozofisë, arkitekturës, dizajnit , arteve si dhe persona që ushtrojnë një funksion publik.

Qendra do të insistojë në konsolidimin e kësaj rubrike si dhe të kësaj kulture, që zhvillon më tej kapacitetin e kapitalit njerëzor, shkëmbimin e dijeve dhe inspirimin me ide të reja bashkëkohore.