Error message

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? në include_once() (rreshti 1387 i /home/crlds/public_html/includes/bootstrap.inc).

Leksion i Hapur “Qasja në Financë: Stimulimi i Projekteve Ekonomike Lokale dhe Rajonale, nga Louis Delcart

Program

10:30 Mirëseardhje

11:00 Ligjëratë nga Louis Delcart

11:55 Reflektim nga Luiza Hoxhaj, pasuar nga Q&A

12:30 Diskutim me audiencën

13:00 Dreka e rrjeteve

CRLDS-Qendra për Studime të Politikave Evropiane për Zhvillimin Rajonal dhe Lokal- do të jetë nikoqire e këtij aktiviteti.

Qeveria Flamane ka mbështetur financiarisht praninë e Z. Louis Delcart në Shqipëri.

Gjuha është anglisht.

Kjo temë u drejtohet studentëve, akademikëve, mësuesve, sipërmarrësve, organizatave të shoqërisë civile dhe palëve të tjera të interesuara për këtë temë.

Rreth folësve

Z. Louis Delcart, është pedagog dhe këshilltar Vizitor Akademia Diplomatike e Brukselit (Universiteti i Lirë i Brukselit), Anëtar Bord i Akademisë së Rajoneve Evropiane

Ir. Luiza Hoxhaj, është Drejtore Ekzekutive e CRLDS Albania - Qendra për Studime të Politikave Evropiane për Zhvillimin Rajonal dhe Lokal, Tiranë.