Error message

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? në include_once() (rreshti 1387 i /home/crlds/public_html/includes/bootstrap.inc).

Dita e katërt e "Institutit për Vajza dhe Gra në Politikat Kombëtare dhe Ndërkombëtare të Sigurisë"

Në ditën e katërt të "Institutit për Vajza dhe Gra në Politikat e Sigurisë Kombëtare dhe Ndërkombëtare" 15 praktikantë të përzgjedhur për të marrë pjesë në program, pasi morën pjesë në të gjitha seancat trajnuese, morën pjesë aktive në to dhe përmbushën të gjitha detyrimet e programit. prezantuar para një komiteti të përbërë nga anëtarët e ekipit organizativ CRLDS, stafi mësimor akademik dhe një përfaqësues i lartë nga Ambasada Amerikane në Tiranë punën e tyre të thelluar. Niveli i prezantimeve, larmia e temave të zgjedhura prej tyre, individualiteti dhe plotësimi tematik, duke plotësuar kështu një gamë të gjerë temash që do të jenë pjesë e projekteve të ardhshme kërkimore të hartuara prej tyre ishin mbresëlënëse.

 

Në përfundim të këtij programi trajnimi atyre iu dha një certifikatë e përfundimit të suksesshëm në një ceremoni të veçantë.

 

Prezantimet dhe ceremonitë e certifikatave u mbajtën në ambasadën amerikane në Tiranë.