Error message

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? në include_once() (rreshti 1387 i /home/crlds/public_html/includes/bootstrap.inc).

Dita e dytë e "Institutit për Vajza dhe Gra në Politikat Kombëtare dhe Ndërkombëtare të Sigurisë"

Në  ditën e dytë ligjëruan:

Z. Altin Qato, Akademia e Sigurisë mbi "Kërcënimi i terrorizmit për Shqipërinë."
Tema "Parandalimi i terrorizmit dhe luftimi i ekstremizmit të dhunshëm dhe radikalizimi që çojnë në terrorizëm.", u trajtua nga Znj. Rozana Baci, Qendra Koordinuese për të luftuar ekstremizmin e dhunshëm-Shqipëri

Dr.Summar Iqbal Babar, Profesor në Shkollën e Politikës dhe Marrëdhënieve Ndërkombëtare, Universiteti Quaid I Azam Islamabad, Pakistan; Koordinator i Campusit Global Program, Universiteti i Studimeve të Jashtme në Tokio, Japoni
prezantoi temën "Terrorizmi i Shekullit Njëzet e një", me ligjërues

Sesioni II-te me moderatore Znj.Luiza Hoxhaj, Drejtore Ekzekutive e CRLDS, gjithashtu pati dy tema interesante: "Gjeopolitika e Bashkimit Evropian në Ballkanin Perëndimor: Securitizimi i terrorizmi dhe migracioni" me ligjëruese Prof. As. Dr. Klodjana Beshku, Universiteti i Tiranës.

Tema e dytë: "Axhenda Evropiane për Sigurinë. Roli i aktorëve të përfshirë", me ligjërues Z. Leonard Demi, Ish Përfaqësuesi i Përhershëm i Shqipërisë në NATO.

Njihuni përmes fotove me punimet e ditës së dytë: