Error message

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? në include_once() (rreshti 1387 i /home/crlds/public_html/includes/bootstrap.inc).

Bashkepuno me Ne

Selia e Qendrës ndodhet ne Tiranë,  Rruga “Komuna e Parisit”, Pallatet Alban Tirana, pallati nr. 4.

Ose duke na kontaktuar ketu.

Përkraheni Qendrën

Qëndra dëshiron të falënderojë të gjithë njerëzit – miqtë, bashkëpunëtorët – të cilët kanë treguar mbështetje, pavarësisht nga natyra e saj ose shuma.

Mbështetja juaj mund të marrë shumë forma: nga një stazh, një punë me kohë të pjesshme, ofrimi i shërbimeve për veprimtari, ose duke bërë një donacion për të kontribuar në një fond.

Veprimet tuaja të mëtejshme,  do t’i ndihmojnë zhvillimit të Qendrës dhe misionit të saj, dhe të plotësojnë përpjekjet e filantropët të tjerë të cilët do të përgjigjen gjithashtu për këtë fushatë për mbledhjen e fondeve.

Si ta mbeshtesni Qendrën?

Për banorët jashtë Shqipërisë:

 • Qendra për Studimin e Politikave europiane mbi Zhvillimin Rajonal dhe Lokal
 • Banka Kombëtare Tregëtare-Tirane
 • IBAN: AL3220511557646233CLOTCLALLL
 • Swift   NCBAALTX
 • Referencat që duhet të tregohet me pagesë: "Donacionet"

Për banorët e Shqipërisë:

 • Nga Wire Transfer
 • Banka Kombëtare Tregëtare
 • Numri i llogarisë: 505646233
 • Referencat që duhet të tregohet me pagesë: "Donacionet"

Dërgoni çekun tuaj për të:

 • Qendra për Studimin e Politikave Europiane mbi Zhvillimin Rajonal dhe Lokal.
 • Komuna e Parisit, Pall Alban Tirana, Nr 4, Sh 3, Ap 14. Tirane. Shqiperi
 • Nëse ju do të donit për të dhuruar në një mënyrë të ndryshme ose për më shumë informacion, ju lutem kontaktoni ne adresen: sekretaria@crlds.org